felhasználónév
jelszó
JobControl szoftver
A piac kiemelkedő lézergép szoftvere, amely a kezelőnek maximális kényelmet nyújt, miközben biztosítja a lézergravírozási és vágási munkák lehető legtökéletesebb végrehajtását. Így válik a lézergépen végzett munka gyerekjátékká… 

JobControl
Lézergép Szoftver

 

Irányítsa lézergépes feladatait maximális kényelemmel

Elérhető az alábbi lézergépekhez

Speedy 100

Speedy 100 fiber (FP/FC-100)

Speedy 300 (Speedy II)

Speedy 300 fiber (FineMarker)

Speedy 300 flexx (Hybrid)

Speedy 400

Speedy 400 fiber

Speedy 400 flexx

Speedy 500

SP1500 (TP1313)

Így válik a lézergépes munka igazán örömmé!
A JobControl lézergép szoftver folyamatosan segíti a felhasználót a lézergravír’ vagy vágás során. Egy jó szoftver alkalmazkodik a felhasználóhoz, nem kényszeríti más utakra, mint amit eltervezett. A JobControl önállóan kezelhető szoftvercsomag, amely teljes felügyeletet biztosít a lézergép minden funkciója felett külső segítség nélkül. A nyitott szoftverfilozófia lehetővé teszi, hogy a tervezéshez már megszokott grafikai és más Windows alkalmazásokból (pl. CorelDraw, Photoshop, Photopaint, AutoCAD, Adobe Illustrator, Word, Excel stb.) generáljon lézergép feladatokat és a nyomtatás funkció segítségével küldje el a lézergépnek. Ez azt jeleni, hogy új tervező programot nem kell megtanulni, csak a lézergép kezelését!

A képernyő "virtuális lézergéppé" alakul
A JobControl a teljes monitor képfelületét színesben rendelkezésre bocsátja a lézergép irányításához, így nem egy apró folyadékkristályos egyszínű kijelzőn kell elboldogulni. Az egér segítségével a végrehajtandó feladatok a kívánt pozícióba mozgathatók a virtuális lézergép asztalon. A kétirányú kommunikációnak köszönhetően, akár az asztalánál ülve is indíthatja a munkát a lézergépen. Mindezeken felül a JobControl nagy számú, hasznos és intelligens funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelő dolgát. Ügyfeleink hatékonysága egyben a mi célunk!

A JobControl három szoftverszinten érhető el: Basic, Advanced és Expert
Nekikezdhet a lézergravírozás világával ismerkedésnek az egyszerű Basic szinten és a szerzett tapasztalatok és megrendelői igények támasztotta elvárások alapján tud a magasabb szintre váltani egészen az Expert szintig. Így mindig a megfelelő szintű eszközök állnak rendelkezésre most és a jövőben.

A JobControl néhány kiemelt funkciója:

Kedvencek:
Elmenthető lézerbeállítások (méret, anyag, felbontás, vágás stb.) az ismétlődő feladatokhoz. Csökken a beállítási idő, nő a megmunkálási biztonság és javul a minőség.

Anyagadatbázis:
A különböző anyagokhoz ideális beállítás kombinációk könnyen létrehozhatók, módosíthatók vagy törölhetők. Ezen felül, anyagok, anyagcsoportok vagy a teljes adatbázis jelszóval védhető a vétlen vagy illetéktelen módosításoktól.

Foto-optimalizált gravírozás:
A tökéletes és tű éles fotó gravírozásért.

Javított geometria:
A vágóvonalak tökéletes görbe/szerszám pályává konvertálása. Így lesz a vágás optimális minőségű kiadványszerkesztő programokból is.

Még több információért olvassa el a lejebb letölthető ismertetőket a JobControl szoftvercsomagról!
Kapcsolódó File-ok
Galéria
Az új JobControl X


Automatikus vágóvonal képzés
domain, tárhely
webdesign