felhasználónév
jelszó
FőoldalTermékekCO2 lézergépek8023 Speedy-400
8023 Speedy-400

8023 Speedy-400 CO2 lézerrel
8026 Speedy-400 FIBER lézerrel
8027 Speedy-400 FLEXX CO2 és FIBER lézerrel

Egy megnyerően sokoldalú és flexibilis síkágyas lézergravírozó gép a TROTEC-től.


Speedy-400 CO2 lézergravírozó gép

 A lézergravírozás új dimenziója

A Trotec Speedy-400

Az 1000 x 610 mm-es (39 x 24 hüvelykes) munkafelület a legtöbb szokásos standard alapanyag méretet befogadja az új síkágyas lézergépbe. Az új Speedy-400 jól kiegészíti a Speedy lézergép családot és megoldást nyújt a 8011 Speedy-300-as és a 8014 Speedy-500-as típusok mérete között. A fejlesztés során a Trotec mérnökeinek figyelme a sokoldalúságra, a gazdaságosságra és a rugalmasságra fókuszált. A megbízható és sikeres Speedy lézergépek új szintje vált valóra a Speedy-400-zal.


Speedy-400
Speedy-400: Több mint egy újabb lézergép méret.
A Speedy-400 munkafelületét az ideális anyagfelhasználáshoz optimalizálták. Számos standard gravír’ tábla, plexi tábla és papír méret egyben behelyezhető. Ez időt és pénzt takarít meg a felhasználónak, mert előzetes méretre vágás nem szükséges.
A Speedy-400-zal egyidőben a Trotec egy új verzióját is bemutatja a síkágyas lézergépeit irányító szoftvernek, a JobControl-nak. Nem csupán új dizájn, de számos új funkció szolgálja majd a felhasználók megelégedettségét. A Job Time Calculator (feladat idő előkalkulátor) egyedülálló és nagyon hasznos eszköze a gravírozási és vágási feladatok tervezésénél és előzetes beárazásánál. Az új funkció a feladatok elindítása nélkül is szolgáltat végrehajtási idő adatot. További hasznos funkció az anyagbeállítások és kedvencek új rendszere, amely néhány kattintással kezelhető.

Speedy-400Innovatív asztal rendszer
Az innovatív asztal rendszerrel a munkaasztal felületek cseréje minden korábbinál egyszerűbb lett. Az aktuális feladatnak megfelelően tudja a kezelő az optimális felületet kiválasztani. A lehetséges variációk: a standard gravír’ asztal, méhsejtrácsos asztal kisméretű formák kivágásához vagy a vágóasztal bonyolult formák vágásához. A vékony és könnyű anyagokhoz, mint a papír, a karton, a filmek és a fóliák, a vákuumasztal nyújt tökéletes felfekvést.

 

 Flexx = A korlátok eltűnnek!


ReadyMaxximális Flexxibilitás – bármikor
Minden Speedy-400 ''„ready for flexx''”, amely azt jelenti, hogy a meglévő mellé bármikor még egy más típusú lézeregységgel is felszerelhető, hogy Speedy-400 flexx 2-az-1-ben lézergravírozó géppé alakuljon. Ez maximálási flexibilitást nyújt a felhasználónak. A Speedy-400 együtt fejlődhet a vállalkozással. A Speedy-400 flexx a két különböző lézertípussal felszerelve egy gépben biztosítja bármely lézergravírozó gép alkalmazás megvalósítását. A Speedy-400 méretkategóriájában az egyetlen, amely CO2 és FIBER lézerrel is felszerelhető egyidejűleg.

>>> További választható opciók leírása itt.

Kapcsolódó File-ok
domain, tárhely
webdesign