felhasználónév
jelszó
JobControl Vision kamera rendszer

A JobControl Vision rendszer a Trotec saját fejlesztésű pozícionáló rendszere a Trotec síkágyas lézergéphez, a JobControl szoftverbe integrálva. 

A korábban forgalmazott iCut rendszerről itt olvashat >>>

 JobControl Vision
Szoftver és kamera rendszer nyomtatott ívek precíziós kivágásához

•	Alkosson Print&Cut nyomtatott és körbevágott formákat akril (plexi) táblákból, kartonlapokból vagy papírívekbőlAlkosson Print&Cut nyomtatott és körbevágott formákat akril (plexi) táblákból, kartonlapokból vagy papírívekből 


JobControl Vision a Speedy 300, Speedy 400, SP500 és SP1500 lézergépekhez

JobControl Vision a Speedy 300, Speedy 400, SP500 és SP1500 lézergépekhez

 

 Kompenzálhat elfordulás és pozíció eltéréseket lineáris és nem-lineáris torzulásokat is.

Kompenzálhat elfordulás és pozíció eltéréseket lineáris és nem-lineáris torzulásokat is.

 

 


 A következő lézergéphez rendelhető:

Speedy 300

Speedy 300 fiber

Speedy 300 flexx

Speedy 400

Speedy 400 fiber

Speedy 400 flexx

SP500

SP1500

 visszaVissza az áttekintő oldalra

Alkosson Print&Cut nyomtatott és körbevágott formákat akril (plexi) táblákból, kartonlapokból, papírívekből és fóliákból
A Vision modul regisztrációs jeleket használ a lézergép munkaasztalára helyezett nyomtatott ívek pozíciójának és elfordulásának felismeréséhez. Ezen felül a nyomtatáskor kialakult akár lineáris akár nem-lineáris torzulásokat is felismeri az intelligens JobControlŽ Vision kamera. Kifinomult matematikai algoritmust alkalmazva a rendszer képes kompenzálni a nyomtatott lapokon érzékelt torzulásokat és a kivágási pályát dinamikusan a grafikához igazítja. Nem számít, hogy flexibilis vagy merev anyagról van szó.

Miért jó?
A JobControlŽ Vision segítségével hihetetlen részletgazdagságot érhet el és a legnagyobb pontossági elvárások is teljesíthetők a kivágás során.

Hogyan is működik?
A regisztrációs jeleket a grafikával együtt kell kinyomtatni. A lézergép kivágó fejéhez rögzített kamera „beolvassa” a regisztrációs jeleket (jellemzően 7-8 mm átmérőjű fekete pöttyök) a kivágás megkezdése előtt és összehasonlítja a beolvasott pozíciókat a tervben szereplő pozíciókkal. Minden eltérést automatikusan kiigazít. Nincs szükség kézi igazításra, amely felgyorsítja a munkát és elkerülhetővé teszi a hibás vágásokból eredő veszteséget. Így tökéletesen kivágott végtermék garantált.

domain, tárhely
webdesign