felhasználónév
jelszó
FőoldalTermékekFiber lézergépek8016 Speedy-100 fiber
8016 Speedy-100 fiber
A belépő a fém- és műanyagjelölés piacára:
A Speedy-100 fiber, a Fiber sorozat alaptípusa, minden gravírozó és gyártó cég számára elérhetővé teszi a fém tárgyak lézeres jelölését, különleges FIBER laser (szállézer) egységével. A Trotec ismét egyesíteni tudta egy új gépben, korábban már bevált rendszereit és ezzel új kategóriát teremtett.

8016 Speedy-100 fiberA Trotec Speedy-100 fiber lézergépe kombinálja FIBER lézer technológiát a bevált Trotec síkágyas lézergép építési rendszerrel. A galvo rendszerekkel összehasonlítva óriási munkaterületet biztosít néhány nagy méretű, vagy egyszerre sok apróbb munkadarab számára.

A Speedy-100 fiber a FIBER lézer egységgel a fém gépalkatrészek és ajándéktárgyak jelölésének ideális eszköze.

A jól ismert Trotec síkágyas rendszer maximális rugalmasságot és kiváló minőséget biztosít a 610 x 305mm nagyságú munkaterületén. A síkágyas munkatér felett mozgó optika által Speedy-100 fiber kiváló gravírozási minőséget biztosít a teljes munkaterületen. A rövid fókusztávolságú lencsének köszönhetően a munkaterületen a lézerfolt átmérője mindössze 25 mikron (0,025 mm): ez nagy lézer intenzitást és felbontó képességet jelent.

A Speedy-100 fiber lézeregysége kiemelkedő élettartamú - karbantartásmentesen. A fiber lézerforrások várható élettartama meghaldja a 100.000 üzemórát.

A pumpáló diódák hibátlan alkatrészek, amelyeket nem kell cserélni. A lézer egy optikai szálban képződik. A készülék zárt munkaterű, így 2-es lézerbiztonsági osztályú.

Mint minden Trotec síkágyas lézergépet, a Speedy-100 fiber készüléket is a Trotec JobControl szoftverrel lehet vezérelni. A szoftver nyitott architektúrájának köszönhetően képes bármely nyomtatásra képes Windows(R) operációs rendszerben futó szoftverből gravírozási feladatokat fogadni. A feladatok egy speciális nyomató meghajtó program segítségével alakulnak át lézerfeladattá. A JobControl különösen felhasználóbarát szoftver. Számos nagyon hasznos és hatékony funkciója teszi a lézergép működtetetését egyszerűvé a felhasználó számára.

A Speedy-100 fiber jellemző felhasználási területei többek között a szerszám, az orvosi műszer és implantátum valamint a reklámajándékok jelölése. Gravírozható vele UID, adat-mátrix (2D) és vonal (1D) kódoktól kezdve ábrák és logók, nevek és feliratok bármely betűtípussal golyóstollakra vagy kulcstartókra, vagy fotók nemesfém medálokra - hatékonyan és kiváló minőségben, már a beüzemelés napján.

A gép működését bemutató video a Speedy-300 oldalán metekinthető.

Corel X5A lézergép a CorelDRAW összes verziójával kompatibilis, amely a javasolt szoftver a grafikai előkészítésre, és mint opció a lézergéppel együtt rendelhető. A Corel mellett minden más nyomtatásra képes szoftverből képes feladatot fogadni.

>>> További választható opciók leírása itt.

Kapcsolódó File-ok
domain, tárhely
webdesign