felhasználónév
jelszó
FőoldalTermékekLézer Segéd- és AlapanyagokTrodat lézergumik
Trodat lézergumik

 

Trodat bélyegzők >>>

ISMERTETŐ
Létezik egy olyan lézergumi, amely minden alkalmazásra megfelelő? Valószínűleg nem — ezért is fejlesztett ki a Trodat egy teljes választékot, amely már minden elvárást teljesít. Hogy melyik gumilap típus ideális Önnek, az leginkább az Ön cégének profilján és rendelés állományán múlik. A választás Önön áll! A Trodat lézergumikkal biztosan a legjobb gravírozási eredményt fogja elérni és a legjobb termelékenységet, ha a gépparkja is tökéletes. 

MINDEN IGÉNYHEZ
Mindegy, hogy a gyártási időt akarja leszorítani, vagy a kellemetlen szagokat csökkenteni, a Trodat lézergumi a jó választás.
 
TERMELÉKENYSÉG
Az ofi, Ausztria legnagyobb szövetkezeti teszt és kutató intézete tesztelte az Aero és a Tempo lézergumik gravírozási sebességét. Az eredmény: a Trodat lézergumik kategóriájuk leggyorsabban gravírozható gumijai, amely jelentős előnyt jelent felhasználóinak.
 
ÁRTALMATLAN
A Trodat lézergumik munkaegészségügyi szempontból teljesen veszélytelenek. Egyértelműen a szigorú európai határértékek alá esnek a maximális munkahelyi koncentráció tekintetében a teljes gyártási folyamat alatt.


TERMÉKEK
Trodat lézergumi típusok részletes ismertetők


A termékek megvásárolhatók webáruházunkban:

   


 

A lézeres bélyegzőkészítésről itt olvashat és nézhet videót >>>


Javasolt bélyegző készülékek kínálatunkban itt >>>

Trodat bélyegzők >>>


Szárazbélyegző / dombornyomó + DELRIN alapanyag infók >>>

domain, tárhely
webdesign