felhasználónév
jelszó
FőoldalTermékekFiber lézergépek8019 SpeedMarker FL
8019 SpeedMarker FL

A SpeedMarker FL galvanometrikus alapú jelölő készülék fiber lézerforrással. A készülék gyors megmunkálásra képes nagy precizitás mellett. Kiemelkedően hosszú élettartamú. Az anyagok széles körének megmunkálására képes.

8019 SpeedMarker FL - a kompakt ipari lézeres megmunkáló

(A 8012 SpeedMarker FL utóda.)

A SpeedMarker FL lézerforrása az ipari megmunkáló lézerek között a jelenlegi csúcstechnológiát jelentő Fiber (optikai szál) lézer típus. Annak ellenére, hogy a hullámhossza megfelel a szokásos YAG lézer hullámhossznak (1062 - 1064 nm), a fiber lézer élettartama és megbízhatósága jelentősen jobb.
A SpeedMarker FL könnyen illeszthető meglévő gyártósorokhoz, még akkor is, ha kevés hely áll rendelkezésre. Ha pedig a felhasználó igények úgy kívánják önálló munkaállomásként is üzemeltethető a különleges munkakabinba építve (Workstation / Munkaállomás). A munkaállomás felszerelhető forgóasztallal, egyedi termékadagolókkal, vagy egyszerű t-nut asztallal is.

 

A SpeedMarker FL bemutatásával a Trotec ismét különlegeset alkotott a megbízhatóság, teljesítmény és a költséghatékonyság területén. A Trotec fejlesztő csapatának köszönhetően olyan lézergépet sikerült kifejleszteni, amely sok-sok ezer munkaórát képes karbantartás mentesen üzemelni. A kompromisszum mentes és hatékony szoftver valamint az ipari igénybevételhez tervezett kialakítás magas szintű gazdaságosságot jelent a felhasználóknak. A személyre szabott üzemeltetéshez számos opcionális felszerelés közül lehet választani.

A SpeedMarker FL gyors fémjelöléséhez és műanyagok színváltozását okozó jelöléséhez használatos. Az acél gravírozása kiemelkedő minőségben hajtható végre a fiber lézer technológia speciális tulajdonságainak köszönhetően. A készülék képes dinamikus módon, a termékek megállítása nélkül is jelölni azokat a gyártósorokon (marking-on-the-fly). A felhasználói kör széles. A legtöbb ügyfél az autó-, gyógyszer és gyógyászati eszköz- és az elektronikai iparból választja a SpeedMarker FL lézert.

A SpeedMarker FL előnyei:
- Karbantartásmentes
- Kicsi beépítési méret
- Léghűtés
- Erős
- Elsőrangú lézernyalábminőség
- Aktív teljesítmény mérés (Opcionális)
- Különlegesen hosszú lézergerjesztő egység élettartam

Alapvető technikai adatok SpeedMarker FL:
- Munkaterület: standard 120 mm x 120 mm (választható: 70 x 70 mm, 190 x 190 mm, 310 x 310 mm)
- Gravírozási sebesség: akár 15.000 mm/sec
- Kialakítás: integrálható meglévő gyártósorba vagy önálló készülékként is alkalmazható 
- Lézer telejsítmény: 10 W , 20 W , 30W vagy 50W 
- OEM verzió: 4-es lézerbiztonsági szint

Választható opciók és lézeres munkaállomás variációk leírása itt.

ALKALMAZÁSOK: ötletek, leírások, videók

* A lézer berendezés integrációja igen komplex feladat és szakértelmet kíván. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy szakembereink segítségével kidolgozhassák a legmegfelelőbb megoldást és konfigurációt.

Kapcsolódó File-ok
Galéria

Az Új 8019 SpeedMarker FL - OEM fiber lézeres jelölő berendezés (jelölő fej egység)

LWS 780 ST - lézer munkaállomás a SpeedMarker lézergépekhez


LWS 780 RT - forgó asztalos lézer munkaállomás a SpeedMarker lézergépekhez
domain, tárhely
webdesign